Hotelschool - Bakkerijschool - Slagerijschool

Hotelschool Aalst

Onze leerlingen van de afdelingen Hotel en Restaurant-Keuken heten u elke woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag van harte welkom in ons didactisch restaurant Terlinden en op dinsdag- en vrijdagmiddag in ons didactisch restaurant Ledebaan (met uitzondering van de schoolvakanties).

Samen met gerenommeerde chefs en ervaren maîtres bereiden en verzorgen onze leerlingen hoogstaande culinaire gerechten.

Vanaf heden kan u uw familie, vrienden, kennissen of uzelf verrassen met onze culinaire cadeaubon!

Betalen via Bancontact is mogelijk in ons didactisch restaurant. Meer info vindt u in onze menu's onderaan deze pagina.

Bakkerij- en Slagerijschool

Leerlingen en leerkrachten van onze bakkerij- en slagerijschool heten u van harte welkom in onze didactische winkels. Breng een bezoek aan onze didactische winkels slagerij en bakkerij en proef onze heerlijke artisanaal bereide producten. Het aanbod in onze winkels hangt af van de praktijklessen, maar u kan bij ons ook steeds terecht voor vleesschotels en verjaardagstaarten (op bestelling).

Didactische winkel bakkerij

Bakkerijschool

Didactische winkel slagerij

slagerijschool

Didactische restaurant Terlinden

053 46 70 99 (dinsdag - vrijdag)

eten drinken

Didactische restaurant Ledebaan

Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Donderdag en vrijdag van 12u tot 16u30.

Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Donderdag en vrijdag van 12u tot 16u30.

Openingsuren (behalve schoolvakanties)

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

(lunch start om 12 uur)

Raadplegen menu's, zie bijlage onderaan deze pagina

Dinsdag- en vrijdagmiddag om 12.00 uur

Raadplegen menu's, zie bijlage onderaan deze pagina